STEVNE I ASKIM 22. OKTOBER 2016

Idag har vi har vi vært i Askim på stevne. Flott stevne og veldig fornøyd med alle mine 8 boksere 👍 først ute var Thoreya, hun styrer kampen sin helt fantastisk hun vinner 3-0 28,5 poeng mot 24,5 poeng, det var ny personlig rekord til Thoreya 😊 neste bokser var Mirjam, hun blir dessverre veldig stressa og panikk bokser litt men for vist litt av det hun kan, Mirjam taper kampen sin men for 20,5 poeng som er ny pers her også 😊
Neste var Tine, hun går sin kun nummer 2 kamp, taper dessverre mot en veldig flink bokser fra Moss, men for fortsatt 22,5 poeng og utførte veldig fin boksing, Tine fik også ny pers 😊 Neste var Ron, han bokser en litt dårlig første runde men gjør det kjempe bra i runde 2 og 3. Ron vinner kampen sin 25,5-24,5😊 Neste var Silje Marie Pedersen, hun bokser en veldig veldig flott kamp vinner 3-0 og 27,5 poeng og ny pers til Silje også 😊
Neste bokser var Muslim, han bokser en fin kamp holder seg på avstand og jeg mener han styrer og vinner kampen dessverre mener dommerne det annerledes og muslim taper 24,5-25 poeng 👎😊 Neste var Ismail Yusupov, Ismail bokser kjempe flott og ut bokser motstanderen sin en kjempe flott jobb, dessverre mener dommeren ikke det samme her heller kampen ender 25,5-25,5 poeng tap på dommer stemmer 1-2 👎😊siste bokser var Thale Pettersen Sollie, hun bokser en kjempe flott kamp og viser virkelig hun har forstått teknikken, Thale taper dessverre kampen 25,5-31,5 men ny pers til Thale👎😊 jeg er veldig stolt av boksene idag, alle gjorde det helt fantastisk 👍👊🏻 stolt av og være treneren deres 😊💪🏻 sist men ikke minst vil jeg sige takk til Arne Willy Pedersen for og være fotograf og Bekim Emini stort stort takk til deg for hjelp med oppvarminga av alle sammen uten deg hadde vi ikke gjort det så bra i dag 😊

PHOTOSHOOT UTENFOR FAKKELSENTRET.

Da har jeg fått bildene som ble tatt i forbindelse med photoshoot som vi hadde tidligere i høst, sammen med flere idrettslag fra Ullensaker.
Bildene ble tatt utenfor fakkelsentret.
Fotogruppa i prosjekt har bestått av ungdommer mellom 12-17 år. De har hatt med seg fotoinstruktør Emil Kjos Sollie. Sammen har de skapt magiske øyeblikk både foran og bak kamera.
Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Ullensaker kunstforening, Ullensaker historielag, Emil Kjos Sollie og Ullensaker kommune.
Med på bildene er Hans-Jørgen, Sivert, Adrian, Don og Espen.

Arne Willy Pedersen sitt bilde.
Arne Willy Pedersen sitt bilde.
Arne Willy Pedersen sitt bilde.

REKRUTTSERIEN`s 2 runde.

REKRUTTSERIENs 2. runde gikk som vanlig i OBK sine lokaler i Oslo, Lørdag den 15. Oktober, denne gangen stilte det ingen boksere fra Jessheim BK.
Det var 16 kamper på menyen.
Beste Rekruttbokser ble OBK sin bokser Moa Amsalkhir i 69 kg senior som møtte Nicolay Gustavsen fra Gran BK i en god og fartsfylt kamp.
Vi ønsker Rambukk BK velkommen inn som ny klubb i NBF.

16 kamper sto på menyen Lørdag den 15. Oktober.
En overrasket men glad vinner av premien for beste Rekruttbokser.
@[656930563:2048:Moa Amsalkhir]
@[656930563:2048:Moa Amsalkhir] og  @[100002114974747:2048:Harald Svendsen]
Velkommen inn som NY klubb i NBF Rambukk BK
En flott klubb, Vestmar BK med tre av sine Rekruttboksere. F

HILLERØD BOX CUP

King Don taper 0-3 i dagens finale mot hjemme bokseren
Oliver Møllenberg.
Meldinger fra Hillerød BOX Cup rett etter kampen er at King Don vinner to runder og taper en. Men dommerene vil det annerledes.
Fyldigere rapport kommer.
👍😄👊🇳🇴👊😄👍
Se mer

Jessheim Bokseklubb sitt bilde.