NM for ungdom og junior 25-27 november 2016.

Da er det bare 1 dag igjen til NM 2016 for ungdom og junior starter.  NM ungdom og juniorJessheim Bokseklubb er i år vertene for årets Norgesmesterskap for ungdom og junior som går den 25-27 november i Jessheim is og flerbrukshall.

Dessverre stiller det ingen jenter fra klubben i årets NM, men vi har regjerende Norsk ungdomsmester i 60 kg KING DON EMINI som vil gjøre alt han kan for å ta sitt 5 NM gull.(3 Diplom)

Adrian Hagen trener godt å håper på en finaleplass i år også. Adrian ønsker å ta et steg til på premiepallen i år.Etter fjordårets overraskende sølvmedalje er målet GULL ti Hagen.

 

Fortsett å lese NM for ungdom og junior 25-27 november 2016.

NM 2016

Ny oppdatert liste.

Her er de 75 påmeldte til årets mesterskap som går på Jessheim 25.-27. november 2016. NB! vektklassene er veiledende og utøver bokser i den klassen han/hun veier inn til. Oppdatert kl. 19:16 : Det manglet noen utøvere (5 stk.) som var påmeldt innenfor fristen, men av ulike grunner ikke ble med på de…
BOKSING.NO

NM 2016

HVEM ER NORGES BESTE JUNIOR BOKSER I 75 KG…….?
Søndag den 27. November vet vi svaret.
Da går årets finaler i Ungdom og Junior Norgesmasterskapet i boksing på JESSHEIM.
Vil Emil Kaasa fra TK holde Dennis Hofstad fra B-30 i Trondhjem unna medaljene? Hva med SP09 gutten Mattis Kaspersen?
Kan dette være premiepallen?
Kommer det noen outstandere?
Vil Stian Børresen fra Fredrikstad gå opp fra 69 kg?
Vi gleder oss. Spennende blir det….

Jessheim Bokseklubb sitt bilde.
Jessheim Bokseklubb sitt bilde.
Jessheim Bokseklubb sitt bilde.
Jessheim Bokseklubb sitt bilde.

Fortsett å lese NM 2016

STEVNEHELGEN 5-6 NOVEMBER:

JESSHEIM BOKSEKLUBB hadde en flott helg den 5. og 6. November.
Med 5 boksere på kamplista i Drøbak Lørdag den 5. og 11 boksere på kamplistene under Adidas Diplomserien som gikk i Tønsberg søndag den 6. fikk vi se mye fin Diplomboksing. Våre ungdomsboksere som gikk kamp i Drøbak gjennomførte sine kamper med æren i behold.
GRATULERER TIL ALLE BOKSERE, TRENERE, FORELDERE OG DOMMERE. Takk til alle som stiller opp for våre unge håpefulle.
En stor takk til TK for et flott stevnet, Arne Willy for flotte bilder og familien Pedersen/ Segato som alltid stiller opp som heia gjeng med vår MASKOTT. 👍😄

Bokser foran flere tusen tilskuere for første gang.

NY ERFARING. Don Emini fra Jessheim bokseklubb skal bryne seg på en helt ny utfordring.

NY ERFARING. Don Emini fra Jessheim bokseklubb skal bryne seg på en helt ny utfordring.

Bokser foran flere tusen tilskuere for første gang

 27  0 Google +0 Comments Kommentarer Print Skriv ut

Av Thomas Hansen
thomas@eub.no | 905 03 281
Publisert: 06.11.16 11:30
JESSHEIM. Bokseren Don Emini (16) er klar for helt ny erfaring.

Jessheim-bokseren Don Emini skal i midten av november konkurrere under GSW 12, et tv-sendt kampsportstevne i Polen hvor det er ventet å være mellom 2000 og 3000 tilskuere rundt ringen.
– HELT ANNEN OPPLEVELSE
– Det blir en helt annen opplevelse for meg. Men jeg tenker ikke så mye på akkurat det. Det eneste jeg tenker på fram mot Polen er motstanderen min og hvordan jeg skal løse den oppgaven, sier Emini til EUB.

16-åringen har gått 27 kamper i karrieren. Vanligvis på dagtid, foran et par hundre tilskuere på det meste. De gangene han har konkurrert foran litt flere enn før, har han sjelden brydd seg veldig om akkurat det.

– Spesielt i Danmark nå sist var det en god del flere folk, og forrige gang i Polen var arenaen veldig lik et proffstevne. Men hvor mange som har vært der har aldri gått til hodet på meg, og jeg har egentlig aldri brydd meg om hvem som ser på eller ikke, sier han.

På gallaen i Polen blir det altså ti ganger så mange publikummere.

– Jeg vil nok legge merke til det, men tror ikke at jeg vil reagere på noen spesiell måte. Det er kun motstanderen min jeg bryr meg om, sier Emini.

Og motstanderen i 63 kilo-klassen heter Damian Heymann, en polsk bokser som Emini har hatt bra kontroll på tidligere.

– En god bokser, men han er kjevhendt og det kommer til å bli en utfordring. Men jeg gleder meg veldig, sier Emini.

I sommerens ungdoms-EM i Ungarn kom han ikke så langt som han hadde håpet på. Den skuffelsen ristet han fort av seg.

– Tap og vinn med samme sinn. Jeg kom ganske fort over det, selv om jeg var bitter og sur starten. Men jeg tenkte fort at jeg får flere muligheter, sier Emini.
BYGGER SEG OPP
Etter mesterskapet tok den aldersbestemte landslagsbokseren ferie med en måned helt uten trening. Med begrenset treningsgrunnlag har han i høst gått tre oppkjøringskamper i Estland og Danmark, som har gitt en seier og to tap. Emini føler kroppen er der den bør være i denne fasen av oppkjøringen.

– Jeg er ikke der jeg var før EM, men føler at jeg er i brukbar form. Jeg føler nå at jeg er ganske klar for kampen i Polen og jeg kommer til å gi alt, sier Emini.
– ERFARING, ERFARING, ERFARING
I år som i fjor er målsettingen å gå så mange kamper som overhodet mulig. Trener Per Arne Skau la opp til et tett kampprogram da utviklingen gikk fort.

– I fjor gikk jeg 24 kamper. Jeg var kanskje den bokseren i Norge som gikk flest kamper i fjor. Jeg har fokus på å få enda flere og å prestere i de kampene. Det gjelder å få erfaring, erfaring og erfaring, sier han.